Dembele: "Hopen op Feyenoord"

25 december 2006, 13:00

Na het puntverlies tegen NEC (0-0) kan AZ haar titelaspiraties weer even in de koelkast zetten. De Alkmaarders hebben inmiddels negen punten achterstand op het uiterst stabiel presterende PSV en kunnen voorlopig niets anders doen dan hopen dat de Eindhovenaren steken gaan laten vallen. 

Ondanks het feit dat AZ haar kansen op de titel dus niet meer in eigen hand heeft, weigert aanvaller Moussa Dembele de handdoek in de ring te werpen. "We hebben de strijd nog lang niet opgegeven", zegt hij tegen FCUpdate.nl. 

Moussa Dembele

Moussa Dembele

In het vervolg van de competitie heeft AZ er echter niet voldoende aan om zelf te blijven winnen. De ploeg moet, gezien de stand op de ranglijst, hopen op een uitglijder van PSV. Mogelijk komt die uitglijder er komende dinsdag al, als de Eindhovenaren op bezoek gaan bij Feyenoord. 

"Natuurlijk hopen we dat Feyenoord wint, dat zou hartstikke mooi zijn. Als voetballer kijk je namelijk altijd naar boven. Dat we dit weekend één punt zijn uitgelopen op Ajax, zeg me niets. Ik kijk naar PSV, dat is de ploeg die we willen inhalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen