Dindane heeft Bergkamp als voorbeeld

Ger
27 december 2006, 13:44

Aruna Dindane is blij dat hij in 2005 de overstap maakte van Anderlecht naar RC Lens. De aanvaller staat met zijn club momenteel op de tweede plaats in de Ligue 1. Bovendien scoorde hij acht competitietreffers.

"Ik ben misschien wel te lang in België gebleven, hoewel ik toch Champions League speelde met Anderlecht. Het niveau in België ligt echter niet echt hoog en in het buitenland wordt er maar weinig over gesproken", laat de Ivoriaan optekenen in L'Equipe.

Dindane had bij Lens een aanpassingsperiode nodig. "Iedereen beschouwde het als een grote transfer en de verwachtingen waren hoog. Toch vond ik het niet erg om op de bank te zitten. Ik leerde veel bij op de training en was bereid geduldig een basisplaats te veroveren."

De aanvaller hoopt via de Franse formatie uiteindelijk een transfer af te dwingen naar een Europese topclub. "Ik wil zeker zo hoog mogelijk geraken in Europa maar wel op mijn wijze. Mijn grote idool is trouwens Dennis Bergkamp. Zijn balcontrole, zijn intelligentie vind ik fenomenaal. Ik wil op hem lijken maar besef dat ik daar zeker nog niet ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen