Gakhokidze stopt met voetballen

Ger
31 december 2006, 10:43

Georgi Gakhokidze heeft een punt gezet achter zijn loopbaan als profvoetballer. De aanvaller nam het besluit afgelopen vrijdag na overleg met de clubleiding van FC Twente. Gakhokidze kampt al twee jaar met een hardnekkige spierblessure. "Het voelde als de slechtste dag uit mijn leven", zegt de Georgiër op de website van FC Twente.

"Ik ben nu 31 jaar en dan kun je normaal gesproken nog wel een paar jaar voetballen", gaat Gakhokidze verder. "Sinds twee jaar heb ik last van spierproblemen in mijn benen en deze werden steeds erger. Trainingen kon ik de laatste tijd niet meer volledig afwerken en vervolgens kon ik ruim een week niet meer fatsoenlijk lopen. Het ergste is dat niemand mij kon vertellen waar de oorzaken van de problemen liggen. Na eerst in Nederland te zijn onderzocht, heb ik specialisten in Duitsland en Zweden bezocht. Niets werkte en dan is dat erg frusterend."

Gakhokidze maakte in 2003 de overstap van PSV naar Twente. "Hier heb ik mijn beste voetbaljaren meegemaakt. We bereikten de bekerfinale en ik was erg gelukkig bij de club. Daarna heb ik een half jaar in Rusland gespeeld en sinds mijn terugkomst bij Twente heb ik mijn vorm niet kunnen oppakken. Dat doet mij erg veel pijn en ik voel mee daarom ook schuldig naar de supporters toe. Wanneer je als speler lang geblesseerd bent heb je soms het gevoel dat een club van je af wil, maar dat idee heb ik bij Twente nooit gehad. Ik kijk met een warm gevoel terug op de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen