Booy: "Wedstrijd tegen NAC cruciaal"

9 februari 2007, 15:43

Met een voorlopige twaalfde plaats maakt FC Utrecht een teleurstellend seizoen door. De ploeg uit de Domstad wil zich bij de eerste negen voetballen, maar zal hiervoor dus minimaal drie ploegen moeten passeren. NAC Breda, de ploeg die zondag naar de Galgenwaard komt, is één van de prooien van FC Utrecht.

"Dit is een cruciale wedstrijd", zegt trainer Foeke Booy dan ook over het treffen met de ploeg uit Breda. "NAC staat vijf punten voor en wij moeten er voor zorgen, dat die voorsprong tot twee punten wordt teruggebracht. Op die manier blijf je volop meedoen in de grote groep van zeven clubs, die kans maken op de interessante plekken zes tot en met negen. En geen misverstand: FC Utrecht hoort daar zeker bij."

Booy weet dat NAC momenteel in een goede fase zit, maar ligt daar zeker niet wakker van. De vorm van NAC moet ook niet overschat worden, oordeelt hij. "Ze pakken veel punten, maar alles zit dan ook mee. Ze zitten in net zo'n periode als Groningen tegen het eind van het vorige seizoen had. NAC draait goed, maar we moeten ze ook weer niet belangrijker maken dan ze zijn. FC Utrecht is zeker niet minder."

Bron: FC-Utrecht.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen