Roda JC aast op Feyenoorder Huysegems

16 mei 2007, 10:34

Stein Huysegems vertrekt na één seizoen mogelijk alweer bij Feyenoord. De Belgische aanvaller staat in de belangstelling van Roda JC, zo meldt de Telegraaf. "Ik weet dat Roda JC naar de transfersom heeft gevraagd. Het streelt me dat er na zo'n moeizaam seizoen clubs in me geïnteresseerd zijn", aldus de Belg, die afgelopen zomer van AZ overkwam naar Feyenoord.

Huysegems begon dit seizoen aardig, maar zakte steeds verder weg. In de tweede helft van het seizoen gaf coach Erwin Koeman links in de voorhoede de voorkeur aan Pierre van Hooijdonk, waardoor de rol van de Belg uitgespeeld was. Pas in de play-offs stond hij weer eens aan de aftrap, maar in beide wedstrijden tegen FC Groningen wist hij niet bepaald te overtuigen. 

Ondanks dit moeizame seizoen hoeft Huysegems (24) echter niet per sé weg uit Rotterdam-Zuid. "In principe wil ik bij Feyenoord blijven. Het is voor mij belangrijk wie de nieuwe trainer wordt." Wordt Co Adriaanse de nieuwe coach, dan wil de aanvaller sowieso dolgraag blijven. "Dat zou een reden zijn om mijn contract uit te dienen. Ik heb onder hem getraind bij AZ en dat was een genot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen