Di Tommaso overleed aan acute hartstilstand

2 december 2005, 13:48

David di Tommaso is in de nacht van maandag op dinsdag overleden aan een acute hartstilstand. Dit heeft FC Utrecht vrijdag op basis van de resulaten van het onderzoek van het stoffelijk overschot naar buiten gebracht. De Franse voetballer overleed tijdens zijn slaap. "Waarschijnlijk als een gevolg van een hartritmestoornis", verklaarde de club in een mededeling. Naar de exacte oorzaak van de hartstilstand wordt nog nader onderzoek gedaan.

Donderdagavond namen de club en fans afscheid van de verdediger tijdens een emotionele bijeenkomst in stadion Galgenwaard. Het lichaam is vrijdag naar Frankrijk overgebracht. Zaterdag volgt in besloten kring in Echirolles, een voorstad van Grenoble, de crematie.

FC Utrecht benadrukte in de mededeling dat Di Tommaso bij zijn komst naar de club in de zomer van 2004 de gebruikelijke medische keuring heeft ondergaan. "Die zijn gebaseerd op de strenge, internationaal geldende normen." Voor zijn komst naar FC Utrecht speelde de 26-jarige Fransman ruim drie seizoenen voor Monaco en vervolgens ook ruim drie seizoenen voor Sedan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen