AC Milan verslikt zich in Chievo

Ger
3 december 2005, 22:58

AC Milan is zaterdag op bezoek bij suptopper Chievo kopje onder gegaan (2-1). De nederlaag vormt een slechte generale voor het Champions Leagueduel tegen Schalke van dinsdag. Daarin moeten de Milanezen, poulegenoot van PSV, zich zien te plaatsen voor de volgende ronde.

De bezoekers namen nog wel een voorsprong door Kaladze. In de blessuretijd van de eerste helft maakte Pellisier gelijk, waarna Tiribocchi acht minuten voor tijd het duel besliste in het voordeel van de subtopper. Milan raakte aanvoerder Maldini halverwege de eerste helft kwijt door een spierblessure.

Nederlandse inbreng was er via Jaap Stam, die namens Milan het hele duel in actie kwam. Clarence Seedorf ontbrak in het team van coach Ancelotti. De trainer maakte zich niet echt druk om de nederlaag. "We hebben een belangrijkere wedstrijd voor de boeg", zei hij na de teleurstelling bij Chievo.

Door de verliespartij blijft het verschil met koploper Juventus vijf punten. De club uit Turijn speelt zondag uit tegen nummer drie Fiorentina. Inter sloot aan bij Fiorentina door een zege op Ascoli. De Braziliaan Adriano maakte een prachtige treffer uit een vrije trap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen