Verhuur niet bespreekbaar voor Adriano

Koen Freriks
28 augustus 2007, 18:31   Bijgewerkt: 28 augustus 2007, 19:02

Adriano lijkt dit seizoen bij Inter Milan weinig kans te maken op een basisplek. Door een overvloed aan aanvallers bij de Italiaans landskampioen, mag de Braziliaanse spits verhuurd worden. Maar dat weigert de linkspoot, die denkt dat een verkoop het beste is voor zijn carriere.

Met de komst van David Suazo beschikt trainer Roberto Mancini over maar liefst zes aanvallers. Adriano is het slachtoffer hiervan, zo kreeg hij pas te horen. "Ik snap ook niet waarom me niet eerder is verteld dat ik niet voor zou komen in de plannen voor het nieuwe seizoen", vraagt hij zich tegenover de Gazzetta dello Sport af. 

Vele geruchten spraken al over een verhuur van de international naar verscheidene clubs, maar volgens Adriano zelf is een verhuur onbespreekbaar. "Ik wil niet verhuurd worden. Ik ben al een keer aan Parma uitgeleend en toen was dat goed voor mijn loopbaan, maar nu moet ik vertrekken. Dat is het beste."

De open sollicitatie van Adriano moet dan wel snel beantwoord worden. Vrijdag (31 augustus) sluit de internationale transfermarkt, wat betekent dat hij nog deze week een transfer moet zien te maken. Anders wacht hem een lang halfjaar tot de winterstop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen