Inter en AC Milan doen goede zaken

18 december 2005, 18:43

Inter en AC Milan zijn de grote winnaars geworden van dit weekend. De twee Milanese clubs profiteerden optimaal van het gelijke spel van de onbetwiste koploper Juventus tegen Lazio Roma (1-1). Inter, tegenstander van Ajax in de Champions League, was oppermachtig bij Reggina (4-0) en AC Milan speelde thuis met Messina (4-0).

De achterstand van beide Milanese rivalen op de kampioen uit Turijn blijft desondanks groot: Inter op acht punten en AC Milan op negen. Fiorentina kwam bij Empoli niet verder dan 1-1 en moet nu als nummer vier in de serie A tien punten goedmaken op Juventus.

Inter is aan een sterke serie bezig. Tegen Reggina boekte de ploeg de vijfde zege op rij. De overwinning vorige week in de derby tegen AC Milan (3-2) zorgde ervoor dat Inter vol zelfvertrouwen naar Reggina ging. Bij rust stond er al 0-3 op het scorebord via treffers van Cordoba, Martins en Adriano. In de tweede helft deed Inter het rustig aan, maar Pizarro scoorde in blessuretijd nog wel 4-0.

Sjevtsjenko was weer de grote man bij AC Milan. Hij maakte tegen Messina twee treffers, de eerste voor rust uit een discutabele strafschop. Twee minuten na de pauze besliste de topschutter het duel: 2-0. In de slotfase zorgden Pirlo en Gilardino er voor dat de aanhang tevreden naar huis ging. Seedorf liep tegen een gele kaart op.

Juventus leed zaterdagavond zeldzaam puntenverlies. Lazio hield in Rome de titelkandidaat op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen