Hossam Ghaly hoopt op transfer naar Engeland

20 december 2005, 16:15

Feyenoord-middenvelder Hossam Ghaly heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Premier League. De Egyptenaar geldt bij Feyenoord inmiddels als een vaste waarde en is voor zijn gevoel toe aan een nieuwe uitdaging. "De Premier League is voor mij de logische volgende stap in mijn loopbaan", legt hij uit.

Op de website Egyptianplayers.com spreekt Ghaly openlijk over zijn situatie bij Feyenoord. "Een aantal weken geleden heb ik een goed gesprek gehad met de clubleiding van Feyenoord. Sommige mensen vonden dat ik te veel risico in mijn spel legde, maar dat hoort nu eenmaal bij me. De lucht is toen helemaal geklaard en sindsdien heb ik alle wedstrijden in de basis gestaan."

"Ik wil de technische staf van Feyenoord bedanken dat ze met de kans hebben gegeven om af te rekenen met mijn critici", gaat Ghaly verder. "Momenteel ben ik heel tevreden bij Feyenoord. Het team draait goed en het doet me deugd dat we PSV op de hielen blijven zitten."

Desondanks hoopt Ghaly dat hij na dit seizoen een volgende stap kan zetten. "Dit is alweer mijn derde seizoen in Nederland. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet toe ben aan een nieuwe uitdaging. Zeker gezien de verhalen die ik hoor van Mido, is de Premier League voor mij een logische volgende stap. Volgens Mido is de sfeer in Engeland echt uniek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen