Loting kwartfinale: Heerenveen- Ajax

23 december 2005, 00:14

PSV, AZ en Ajax zijn bij de loting voor de kwartfinale van de Gatorade Cup niet aan elkaar gekoppeld. De drie topploegen, op de papier de sterkste clubs bij de laatste acht, werden bij de loting in Eindhoven gekoppeld aan respectievelijk FC Groningen, MVV en SC Heerenveen. Ajax moet op bezoek in het Abe Lenstra Stadion, terwijl ook PSV af moet reizen naar het hoge Noorden.

De ontmoeting tussen SC Heerenveen en Ajax is nu al beladen. De kans is immers groot dat Klaas Jan Huntelaar, op dit moment nog de spits van SC Heerenveen, op dat moment uit zal komen voor Ajax. Ook het duel tussen FC Groningen en PSV is op het oog bijzonder interessant. Eerder dit seizoen was Groningen in eigen stadion met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Eindhoven.

AZ had Vrouwe Fortuna aan haar zijde tijdens de loting. De Alkmaarders spelen in de kwartfinale een thuiswedstrijd tegen MVV, één van de twee eerstedivisionisten bij de laatste acht in het nationale bekertoernooi. Ook Roda JC mocht niet mopperen. De Limburgers moeten op bezoek bij Helmond Sport.

De duels worden gespeeld op 31 januari en 1 en 2 februari. De vier wedstrijden op een rij:

Helmond Sport- Roda JC

AZ- MVV

FC Groningen- PSV

SC Heerenveen- Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen