Terry wil Mourinho als bondscoach

Ger
5 december 2007, 10:15

John Terry ziet Jose Mourinho als de meest geschikte kandidaat om de ontslagen Steve McClaren op te volgen als bondscoach van Engeland. De verdediger is de afgelopen seizoenen bij Chelsea onder de indruk geraakt van de Portugees. Na onenigheid met Blues-eigenaar Roman Abramovich vertrok Mourinho in september bij de Londenaren.

"Hij steekt er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit", zegt Terry over de kansen van Mourinho als Engelse bondscoach. "Ik zou morgen al wel weer met hem willen werken. Jose heeft ons bij Chelsea naar een hoog niveau gebracht. Ik voel me vereerd dat ik met hem heb mogen werken. Hij is een fantastische manager."

Terry twijfelt echter of Mourinho het kan opbrengen om als bondscoach aan de slag te gaan. "Hij gaat graag dagelijks aan de slag, dus wellicht is deze functie niets voor hem. Maar ik hoop dat hij wel toehapt. Hij kan het grote verschil maken. Hij is tactisch uitstekend onderlegd en begrijpt het spelletje zeer goed. We bevinden ons weliswaar momenteel op een dieptepunt, maar het kan daardoor alleen maar beter gaan."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen