RBC Roosendaal zet Dolf Roks op straat

3 januari 2006, 18:59

De wegen van RBC Roosendaal en trainer Dolf Roks gaan zich dan toch scheiden. De oefenmeester werd al eerder ontslagen, maar destijds werd dat besluit op verzoek van de spelersgroep teruggedraaid. Ditmaal is er echter geen ontkomen aan: RBC Roosendaal gaat op zoek naar een nieuwe trainer, die de schier onmogelijke taak krijgt om de club te behoeden voor degradatie.

In een korte verklaring liet RBC Roosendaal weten dat het bestuur en directie het vertrouwen in een succesvolle samenwerking van Roks met de selectie heeft opgezegd. Roks had nog een contract tot medio 2006 bij de Brabantse club, waar hij in april 2005 in dienst trad als opvolger van Jan van Dijk.

Roks is, na Robert Maaskant en Ton Lokhoff, de derde trainer die dit seizoen ontslagen wordt. RBC Roosendaal staat momenteel troosteloos onderaan de eredivisie, met slechts vier punten uit achttien wedstrijden. De laatste wedstrijd van RBC onder leiding van Roks was het thuisduel met FC Utrecht op 30 december. Dat duel ging relatief kansloos met 1-2 verloren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen