Rel om WK-kaarten in Trinidad & Tobago

6 januari 2006, 13:40

De kaartverkoop voor het WK dreigt in Trinidad & Tobago helemaal uit de hand te lopen. De ergernis over de kaartverkoop is inmiddels zo groot geworden dat de regering er zich mee heeft bemoeid. Premier Patrick Manning kondigde een onderzoek aan naar de gang van zaken.

De voetballiefhebbers die Leo Beenhakker en zijn selectie willen aanmoedigen in Duitsland kunnen voor hun tickets, in combinatie met een peperduur reis- en verblijfarrangement, maar bij één bureau terecht. Dat is ook nog eens eigendom van de familie van Jack Austin Warner, vice-voorzitter van de wereldvoetbalbond.

De hoge FIFA-official verdedigde deze vorm van zakendoen en wees alle verdachtmakingen als politieke stemmingmakerij van de hand. "Het is geen misdaad succesvol te zijn. Zelfs niet voor mensen als ik", aldus Warner, die ook adviseur is van de nationale bond.

Trinidad & Tobago stuit op het WK op Engeland, Zweden en Paraguay. Het is voor het eerst in de historie dat de eilandengroep deelneemt aan een mondiaal eindtoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen