Evra vertrekt naar Manchester United

6 januari 2006, 14:20

Na het aantrekken van de Servische verdediger Nemanja Vidic heeft Manchester United haar selectie opnieuw een kwaliteitsinjectie gegeven. De ploeg van manager Alex Ferguson is er in geslaagd om de Franse vleugelverdediger Fabrice Evra los te weken bij AS Monaco. Naar verluidt betaalt de club ongeveer zes miljoen euro voor de 24-jarige, die in Manchester de langdurige geblesseerde Gabriel Heinze moet vervangen. Evra zal maandag een medische keuring ondergaan, waarna de transfer helemaal afgerond zal worden.

Eerder deze week werd al bekend dat Manchester hengelde naar de diensten van de Fransman en inmiddels is de transfer vrijwel rond. Volgens manager Ferguson zal Evra maandag in Manchester arriveren voor een laatste medische controle. Ook in Monaco bevestigt men inmiddels dat Evra naar Old Trafford zal vertrekken. "We zaten met Manchester al snel op dezelfde golflengte", vertelt Monaco's vice-voorzitter Gerard Brianti. "Er is een wederzijds verlangen om de transfer nu snel helemaal af te ronden."

De 24-jarige Evra werd in Monaco uit de selectie gezet nadat hij had laten weten dat hij de club graag wilde verlaten. De ploeg uit het Prinsdom heeft volgens eieren voor haar geld gekozen en meegewerkt aan een transfer. "De ervaring leert ons dat je spelers niet tegen hun wil bij de club kan houden", liet Monaco's directeur Jean-Luc Ettori eerder deze week al weten.

Gisteren (donderdag) legde Manchester ook al de 24-jarige Serviër Nemanja Vidic vast. De centrale verdediger is afkomstig van Spartak Moskou en kost liefst tien miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen