Feyenoord houdt Zuiverloon en De Ceulaer bij RKC

7 januari 2006, 18:07

Gianni Zuiverloon en Benjamin de Ceulaer maken het seizoen af bij RKC Waalwijk. Beide spelers zijn eigendom van Feyenoord en de Rotterdamse club had de mogelijkheid om het duo deze maand terug naar De Kuip te halen. Van deze optie is geen gebruik gemaakt. Feyenoord heeft het contract met Zuiverloon echter wel verlengd. De verdedigende middenvelder staat nu tot medio 2008 onder contract in Rotterdam.

De Ceulaer en Zuiverloon spelen dit seizoen in Waalwijk om ervaring op te doen en keren waarschijnlijk komende zomer terug naar Rotterdam. Beide spelers maken bij RKC een goed seizoen door en zijn belangrijke pionnen in het elftal van trainer Adrie Koster. De Ceulaer, die de laatste weken uit de roulatie was met een hamstringblessure, scoorde bovendien al vijf keer. Zuiverloon trof in zestien duels één maal doel.

Voor RKC-trainer Koster is het besluit van Feyenoord goed nieuws. RKC is volop in de race voor een plaats bij de beste negen, waardoor men in Waalwijk nog altijd mag dromen van deelname aan de play-offs. De ploeg, die eerder dit seizoen in eigen stadion Feyenoord met 2-1 klop gaf, staat op dit moment op de achtste plaats in de eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen