Benfica aast op Mexicaanse goalgetter

11 januari 2006, 12:10

Jared Borgetti staat nadrukkelijk in de belangstelling van Benfica. De spits van het nationale Mexicaanse elftal staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Bolton Wanderers, maar komt in Engeland amper aan spelen toe. Met het oog op het komende WK wil de kopsterke aanvaller nog deze maand een nieuwe club vinden.

Volgens het Portugese Ojogo heeft Benfica zich al officieel gemeld om Borgetti over te nemen. "Ronald Koeman heeft interesse getoond, maar de bal ligt bij Bolton", zegt Borgetti's zaakwaarnemer Eriberto Lopez. "Ik ga deze week met Bolton om de tafel zitten om de situatie te bespreken. Jared wil graag in Europa blijven en Benfica zou voor hem een heel mooie club zijn. Als de transfer rond komt, krijgt hij zelfs de kans om in de Champions League te spelen."

Borgetti maakte afgelopen zomer veel indruk tijdens het toernooi om de Confederations Cup. De spits scoorde onder meer twee keer in het duel tussen Mexico en Duitsland, dat uiteindelijk na verlenging met 4-3 gewonnen werd door de Duitsers. Tijdens het WK van 2002 viel Borgetti op door tegen Italië een wonderschoon doelpunt te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen