Molhoek van RKC Waalwijk naar AZ

12 januari 2006, 17:41

AZ heeft zich per direct versterkt met Rogier Molhoek. De middenvelder is afkomstig van RKC Waalwijk, waar hij nog een contract had tot medio 2007. De opengevallen plaats van Molhoek zal in Waalwijk worden ingenomen door Danny Mathijssen, die eerder deze week op huurbasis van Alkmaar naar RKC vertrok.

De 24-jarige Molhoek, die bezig was aan zijn vijfde seizoen in dienst van RKC Waalwijk, heeft in Alkmaar een contract getekend tot medio 2010. Op de website van de Alkmaarse club laat Molhoek weten veel zin te hebben in deze nieuwe stap in zijn loopbaan. "Ik ben er uiteraard heel erg blij mee, het is toch een goede stap hoger. Het zal zeker wennen worden in het begin, er lopen hier in Alkmaar een hoop internationals rond dus het zal aanpoten worden op de training."

De aanwezigheid van Louis van Gaal heeft volgens Molhoek ook een rol gespeeld in zijn besluit om naar Alkmaar te vertrekken. "Ik heb onder Van Gaal getraind in de voorbereiding op het WK Onder 19 in Argentinië en dat heeft toen veel indruk op me gemaakt." Bovendien kan Molhoek nu afrekenen met een slechte herinnering. "Ik bewaar slechte herinneringen aan de wedstrijd uit bij AZ met RKC, dat was de enige keer van tet seizoen dat we echt zijn weggespeeld. Ik ben blij dat ik nu aan de andere kant sta", lacht de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen