'Betandwin eerste shirtsponsor FC Barcelona'

16 januari 2006, 13:33

De kans is groot dat FC Barcelona komende zomer een taboe gaat verbreken. De Catalaanse club, die nog nooit shirtreclame had, heeft volgens het Spaanse TV3 een contract afgesloten met wedkantoor Betandwin. Volgens de Spaanse tv-zender betaalt het wedkantoor 50 miljoen euro om drie seizoenen lang op het shirt van Barcelona te staan.

Naar verluidt is het contract tussen Barcelona en Betandwin al rond. De vice-president van de Catalaanse club, Marc Ingla, wil dat echter nog niet bevestigen. Wel geeft de Spanjaard toe dat de clubleiding van Barcelona in gesprek is met het wedkantoor. Verwacht wordt dat de huidige lijstaanvoerder van de Spaanse competitie nog deze maand uitsluitsel zal geven. Eerder was ook de organisatie van de Olympische Spelen van 2008 in Peking in de race om shirtsponsor te worden van Barcelona. De Chinezen haakten echter op het laatste moment af.

In de clubhistorie stond er nog nooit reclame op het blauw-paarse shirt van FC Barcelona. Een eventueel contract met Betandwin zal dan ook waarschijnlijk veel stof doen opwaaien in de Catalaanse hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen