Rode Bradley: "Scheidsrechter kon wedstrijd niet aan"

6 mei 2008, 07:44

Michael Bradley had na afloop van Ajax-sc Heerenveen geen goed woord over voor scheidsrechter Dick van Egmond. De Amerikaan werd al na 39 minuten met twee gele kaarten naar de kleedkamer gestuurd. De manier waarop dat gebeurde, maakte hem woedend. "Zoiets kan nergens anders ter wereld, alleen in Nederland", moppert de middenvelder, die aast op een vertrek uit de Eredivisie.

Heerenveen stond in de ArenA voor de zware taak om een 1-2 achterstand, opgelopen in de heenwedstrijd, goed te maken. Dat leek een schier onmogelijke opgave, maar Bradley had er alle vertrouwen in. "Ik had er echt zin in. De grasmat was perfect, het stadion zat vol, de sfeer was goed. We begonnen ook prima aan de wedstrijd, maar op cruciale momenten zat het flink tegen", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Mede door deze vroege rode kaart kwam Ajax niet meer in de problemen tegen Heerenveen, en boekte het alweer de vijfde zege van het seizoen tegen de Friezen. Toch wil Bradley niet toegeven dat de Amsterdammers simpelweg beter zijn. "Het is zonde, in sommige wedstrijden tegen Ajax zat het ons gewoon niet mee. Neem nu deze wedstrijd. Met een beetje geluk had ik geen rood gekregen, of was de bal vlak voor rust niet op de stip gegaan. Dan was het een heel ander verhaal geweest."

Overigens hoopt Bradley dat deze editie van Ajax-Heerenveen, direct ook zijn laatste was als speler van de Friese club. Enkele maanden geleden werd al duidelijk dat Bradley zijn tot 2009 lopende contract niet wilde verlengen en hij hoopt dat de club hem komende zomer verkoopt. "De club weet dat ik weg wil en als ze nog wat geld voor me willen ontvangen, moeten ze me deze zomer verkopen. The time is right. Of ik een voorkeur heb voor een bepaalde club of competitie? Nee, ik ga nu nog geen eisen stellen. Het gaat er om dat ik een goed gevoel krijg bij een club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen