Teleurgestelde Samaras niet tegen RBC

27 januari 2006, 11:14

Georgios Samaras ligt dwars bij SC Heerenveen. Eerder deze week bepaalde de arbitragecommissie van de KNVB dat de Griek niet tussentijds mag vertrekken naar Manchester City en als reactie daarop is hij vervolgens niet meer op de training verschenen. Komend weekend, in het duel met RBC Roosendaal, zal trainer Verbeek dan ook geen beroep op hem doen.

De houding van Samaras is een bittere pil voor Verbeek. Eerder liet de oefenmeester weten het volste vertrouwen te hebben dat de Griek zich de rest van het seizoen maximaal in zal zetten voor de club. "Daar is Sam een te goede prof voor", dacht Verbeek. "En als hij het niet op kan brengen zich voor honderd procent te geven, zet ik hem gewoon op de bank. Wil hij in de zomer alsnog een transfer verdienen, dan zal hij goed moeten presteren en dat kan alleen als hij speelt."

Inmiddels heeft directeur Yme Kuiper begrip opgebracht voor de jonge Griek. "Hij voelt zich zodanig dat hij niet kan spelen. Je moet er rekening mee houden dat het een jongen van 20 jaar is die in een vreemd land zit waar nu allemaal dingen met hem gebeuren. Daar moet je begrip voor opbrengen", aldus Kuiper. Of Samaras donderdag de bekerwedstrijd in Heerenveen tegen Ajax wel meespeelt, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen