Maxwell maakt seizoen af in Amsterdam

29 januari 2006, 00:20

Ajax-verdediger Maxwell zal niet tussentijds vertrekken uit Amsterdam. Er was sprake van dat de Braziliaan nog deze maand zou vertrekken naar Inter Milaan, maar volgens technisch directeur Martin van Geel is daar geen sprake van. "Wij weten van niets. En zoals je weet moeten alle tranfers voor 1 februari zijn afgerond. Dat lijkt me heel kort dag worden", aldus Van Geel.

Maxwell revalideert op dit moment van een knieblessure. Hij weigerde eerder dit seizoen een nieuwe aanbieding van Ajax, waardoor hij aan het eind van dit seizoen transfervrij zal vertrekken. Volgens veel Italiaanse kranten wil Internazionale Maxwell nog voor februari, wanneer de transfermarkt sluit, overnemen. De club zou op die manier voorkomen dat Juventus de Braziliaan aan het einde van het seizoen inlijft. Ajax, dat ook al beschikt over de linksbacks Juanfran en Emanuelson, zou in dat geval toch nog geld voor Maxwell vangen.

Volgens Van Geel is daar echter geen sprake van. De technisch directeur benadrukt dat er nog geen concreet bod op de Braziliaanse linksback binnengekomen is. 

Maxwell is niet de enige speler van Ajax die aan het eind van het seizoen transfervrij zal vertrekken. Ook Galasek, Pienaar, Trabelsi verlaten de Amsterdamse club aan het einde van het seizoen transfervrij. De Jong (HSV), Escudé (Sevilla) en Lobont (Fiorentina) vonden in de winterstop al onderdak bij een nieuwe werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen