Ajax bevestigt komst Kenneth Perez

31 januari 2006, 16:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na Jaap Stam heeft Ajax zich voor volgend seizoen ook alvast weten te versterken met Kenneth Perez. De 31-jarige aanvaller zal het seizoen nog afmaken bij AZ, maar zal zich in de zomerstop bij de Amsterdamse selectie voegen. Perez zal in Amsterdam een contract tekenen voor drie seizoenen.

De komst van Perez naar Amsterdam werd de laatste dagen al min of meer aangekondigd. Het Algemeen Dagblad wist maandag al te melden dat de Deen akkoord was met de Amsterdamse club en inmiddels is het nieuws officieel bevestigd. Perez moet vanaf volgend seizoen zorgdragen voor de aanvoer naar spits Klaas Jan Huntelaar. De 31-jarige Deen kan uit de voeten als aanvallende middenvelder of aan de linkerkant.

Perez is al ruim acht jaar present in de Nederlandse competitie. Hij debuteerde in het seizoen 1997/1998 bij MVV en na ruim twee jaar in Maastricht streek hij in de winter van 2000 neer in Alkmaar. Bij AZ ontwikkelde hij zich vervolgens tot een dragende speler en ook onder de huidige trainer Louis van Gaal is Perez niet weg te denken uit de Alkmaarse basisformatie. De laatste drie seizoenen was Perez telkens goed voor minimaal tien doelpunten en ook dit seizoen staat zijn teller alweer op negen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen