SC Heerenveen dicht bij aantrekken smaakmaker Keuken Kampioen Divisie

9 mei 2024, 22:49   Bijgewerkt: 9 mei 2024, 22:58
Foto: © Imago

Levi Smans gaat deze zomer de overstap maken naar sc Heerenveen. Volgens de Leeuwarder Courant moet de middenvelder van VVV-Venlo na Sam Kersten de tweede versterking van de Friezen gaan worden.

De 21-jarige Smans is dit seizoen een heuse smaakmaker in de Keuken Kampioen Divisie en is onlangs uitgeroepen tot ‘beste talent’ van de vierde periode. Onder leiding van trainer Rick Kruys, die in de voorbije periode ook in verband werd gebracht met sc Heerenveen, is Smans een vaste basisspeler. Vooralsnog was de Limburgse middenvelder in 34 competitiewedstrijden goed voor negen doelpunten en zes assists.

Artikel gaat verder onder video

SC Heerenveen is dicht bij een akkoord met VVV-Venlo over een transfersom van de 21-jarige middenvelder, die in Limburg nog een contract tot medio 2025 heeft. Naar verluidt betaalt de huidige nummer tien van de Eredivisie tussen de drie en vier ton voor Smans. Het is de bedoeling dat de middenvelder op korte termijn een meerjarig contract gaat ondertekenen in Friesland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Eredivisie voor Europees voetbal

NEC, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles staan momenteel op een plek die goed is voor play-offs om Europees voetbal aan het einde van het seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kunnen nog wel wat goede spelers gebruiken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen