Van 't Schip deelt blessure-updates Ajax: 'Hij heeft een terugslag gehad'

28 maart 2024, 12:52
Foto: © Ajax

John van ’t Schip heeft op zijn persconferentie in aanloop naar het duel met PEC Zwolle updates over de wedstrijdselecties gedeeld. Zo is Jordan Henderson bijvoorbeeld (licht)geblesseerd geraakt tijdens de interlandperiode, hij zal komend weekend niet in actie kunnen komen.

Het was al eerder bekend dat Brian Brobbey geen onderdeel zou uitmaken van de wedstrijdselectie tegen PEC. Van ’t Schip kon echter nog meer updates mededelen. “Sutalo is nog niet beschikbaar. Hij is behandeld in Kroatië, de medische staf heeft contact met hem gehad. Hij is inmiddels weer terug. Berghuis gaat een klein beetje vooruit, maar zondag zal hij er sowieso nog niet bij zijn.”

Artikel gaat verder onder video

Bij de verdedigers is er een wisseling van de wacht. “Kaplan is uiteraard geschorst, maar Gooijer is weer terug.” Van ’t Schip meldde ook een nieuwe blessure. “Henderson heeft een terugslag gekregen. Dat is nieuw. Een dag voor de laatste interland (met het Engels elftal, red.) gebeurde dat. In overleg met de medische staf blijft hij een week in Engeland revalideren.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax Legend (67) maakt grote indruk: 'De beste voetballer ter wereld op zijn leeftijd'

Een 67-jarige legende van Ajax krijgt op sociale media de nodige complimenten voor zijn spel en fitheid tijdens een benefietwedstrijd tegen de Liverpool Legends.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kost een paar euro maar dan heb je ook wat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen