Maatsen wacht zware test tegen PSG: ‘Als het moet, zal ik sterven door te sprinten’

1 mei 2024, 20:57
Foto: © Imago

Ian Maatsen staat woensdagavond in de halve finales van de Champions League tegenover het Paris Saint-Germain van Kylian Mbappé. De Nederlander gaat er alles aan doen om de Franse superster af te stoppen.

“Mbappé is erg snel. Als ik tegen hem moet sprinten, geef ik alles wat ik heb”, geeft Maatsen aan in gesprek met The Telegraph. “Als ik moet sterven, zal ik sterven door te sprinten. We zullen ons best doen.” Maatsen kwam afgelopen winter over van Chelsea en maakt sindsdien indruk in Dortmund. In de vorige Champions League-wedstrijd, thuis tegen Atlético Madrid, maakte de verdediger zijn eerste doelpunt in het miljardenbal.

Artikel gaat verder onder video

Maatsen is erg onder de indruk van de sterspeler van de tegenstander. “Iedereen kent zijn kwaliteiten. Hij is een topspeler, van wereldklasse. We moeten hem natuurlijk afstoppen. Ik denk dat het een goede test voor me is om tegen een van de beste voetballers te spelen. Ik kijk ernaar uit”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bodyguard van Lionel Messi sprint in de 91e minuut plots het veld op

In de blessuretijd van de ontmoeting tussen Sporting KC en Inter Miami in de Amerikaanse MLS deed zich een nogal opmerkelijk moment voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen