Arne Slot geniet zichtbaar van liederen Feyenoord-publiek tegen PEC

5 mei 2024, 21:49   Bijgewerkt: 5 mei 2024, 22:22
Foto: © ESPN

Het is nog niet zijn laatste thuiswedstrijd als trainer van Feyenoord, maar toch lijken de supporters al afscheid te nemen van Arne Slot. In de slotfase van de wedstrijd tegen PEC Zwolle werd Slot voortdurend toegezongen en klapte de trainer richting het publiek.

“Ga staan voor Arne Slot”, “Arne bedankt” en "Arne is een kampioen", zong het thuispubliek in de slotfase van de wedstrijd. Slot stond zelf ook en klapte voor de fans. Ook toen hij weer in de dug-out plaatsnam, genoot hij zichtbaar van de liefde van de Feyenoord-fans.

Later in de wedstrijd werden ook assistenten Sipke Hulshoff en John de Wolf toegezongen door het publiek. Zij stonden ook op en bedankten het publiek.

Artikel gaat verder onder video

Slot lijkt op weg naar Liverpool. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC zei Slot te verwachten dat zijn overstap zal worden afgerond. Over twee weken speelt Feyenoord nog een thuiswedstrijd tegen Excelsior, al moet een deel van het stadion dan leeg blijven.

© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

leuke wedstrijd makkelijk gegeven penalty van ueda maar goed. Blij dat santi 2 mooie goals maakte 1 ervan die hij zelf creëerde.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Was mooi om mee te maken . Arne Slot is naast een goeie trainer ,ook een plezier om naar te luisteren . Geweldige hoe hij overkomt ,en in 3 seizoenen de club weer helemaal uit het dal gehaald heb. Veel succes bij mijn 2e cluppie !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen