Justin Kluivert weet wie volgend seizoen Speler van het Jaar wordt in de Eredivisie

8 mei 2024, 18:20
Foto: © Imago

PSV kan zich weliswaar niet helemaal vinden in de woorden van Noa Lang omtrent zijn slepende hamstringblessure, maar de aanvaller ontvangt op social media veel steun van teamgenoten en andere collega’s. Zo doet boezemvriend Justin Kluivert alvast een veelbelovende voorspelling voor volgend seizoen. De voormalig Ajacied verwacht dat Lang Speler van het Jaar wordt in de Eredivisie.

Lang maakte afgelopen zomer voor 12,5 miljoen euro de overstap van Club Brugge naar PSV. De aanvaller was in België uitgegroeid tot een van de beste spelers van de competitie en hoopte die lijn door te kunnen trekken in Eindhoven. Lang schoot uit de startblokken, met onder meer de winnende treffer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Hij maakte ook in de Eredivisie en groepsfase van de Champions League een goede indruk, maar helaas gooide een hamstringblessure roet in het eten. Lang stond eind vorig jaar al een paar weken aan de kant. Hij maakte begin dit kalenderjaar weliswaar zijn rentree, maar heeft inmiddels al ruim drie maanden geen wedstrijd meer gespeeld.

Artikel gaat verder onder video

Lang zag zich genoodzaakt om op Instagram zijn verhaal te delen en een verklaring te geven voor zijn langdurige afwezigheid. Volgens de aanvaller zijn er meerdere ‘verkeerde diagnoses gesteld’, waardoor hij telkens als hij op de weg terug was weer last kreeg van zijn hamstring en er pas in januari achter kwam dat hij een serieus probleem had. Lang kampte bovendien met de ziekte van Pfeiffer, wat zijn revalidatieproces er niet makkelijker op maakte. Maar ik ben altijd blijven lachen. Ik wil iedereen binnen PSV bedanken voor alle steun en waardering die ik vanaf dag één krijg. PSV is een warme familieclub en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo, zegt Lang, die veel verwacht van volgend seizoen ‘waarin we samen alle prijzen gaan pakken’.

Zijn boezemvriend en voormalig ploeggenoot bij Ajax Kluivert heeft in elk geval alle vertrouwen in een succesvolle rentree. Aankomend seizoen speler van het jaar, reageert de aanvaller van Bournemouth. Ook andere voetballers laten van zich horen. Zo verwacht zijn ploeggenoot André Ramalho eveneens dat Lang volgend seizoen de sterren van de hemel gaat spelen, reageert Patrick van Aanholt met ‘We got you brother’ en laat Ruud Vormer, zijn aanvoerder bij Club Brugge, weten dat hij ‘trots’ is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Justin Kluivert wist je allang al dat je die niet serieus kan nemen, zoon van een moordenaar.

Dropkick
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

He he , kan het ook wat minder aub ?

Storm
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Bij hem kan het niet minder. Hij is totaal gestoord. Tijd dat ze hier eens gaan ingrijpen en hem blokkeren met z'n achterlijke opmerkingen elke keer.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Wat heeft zijn vader nou weer met dit artikel te maken...

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Rudolf21 kijk nou uit met wat je zegt, het is echt niet nodig om je haat op deze manier kenbaar te maken. FCUpdate is toch geen site van één of ander extremistengroepje ? Of wel ?

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Een kind is nooit verantwoordelijk voor de daden van zijn ouders.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Werden die daden maar eens erkent door hemzelf en Ajax net als alle andere crimineeltjes daar

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Zegt de man van de club waar de supporters achter netten zitten.

zwartekat
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Jongen jongen heb je nog geen afspraak gemaakt met een zielenknijper....... Als je niet weet wat een zielenknijper is.. moet je maar eventjes kijken op google... man man man het gaat echt nie goed met jou .... deze mensen kunnen je wel helpen....****

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen