Genoemde opvolger Arne Slot is geen kandidaat voor Feyenoord: ‘Suggestief gelul in de ruimte’

8 mei 2024, 09:17   Bijgewerkt: 8 mei 2024, 09:28
Foto: © Imago

Alex Pastoor lijkt in ieder geval niet de nieuwe trainer van Feyenoord te worden, zo geeft het goed ingevoerde 1908.nl aan in de reacties op zijn website. De vertrekkend coach van Almere City werd door verschillende mensen gelinkt aan de trainerspositie in Rotterdam-Zuid, maar zijn komst is niet iets wat concreet speelt bij de nummer twee van de Eredivisie.

Dick Advocaat prees Pastoor, die zich met Almere City heeft weten te handhaven in de Eredivisie, onlangs live op televisie in het programma Veronica Offside. De ervaren oefenmeester ziet in de coach van de Almeerders een meer dan prima opvolger van Arne Slot:  "Die is net zo eigenwijs als Slot. Hij heeft een uitgesproken mening over hoe hij het hebben wil en hij laat zich echt niet piepelen door spelers. Ik denk dat die jongen uitermate geschikt is voor Feyenoord, maar je hoort zijn naam niet", zei Advocaat destijds.

Artikel gaat verder onder video

Eerder was ook al Michel Breuer positief over Pastoor als trainer en gaf de oud-verdediger aan dat hij het niet gek zou vinden als Pastoor de stap naar een topclub als Feyenoord of Ajax zou maken: "Ik zie niet in waarom hij dat niet zou kunnen", zei de huidig assistent-trainer van Excelsior over zijn voormalig trainer.

1908.nl werd, omdat Pastoor zo nu en dan in de media wordt genoemd als opvolger van Slot bij Feyenoord, in de reacties op zijn website gevraagd of de trainer van Almere City daadwerkelijk een optie is: "Suggestief gelul in de ruimte, niets concreets", liet eigenaar Rutger Vinke van de website weten. Een stap van Pastoor naar De Kuip lijkt er een waar, in hoeverre dat al niet het geval was, een streep doorheen kan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Bij deze club begint men ook al flink namen te roepen. Maar goed, kom maar eens met een "toptrainer" die beschikbaar is en er zin in heeft. Ik zeg, die zijn er niet. Toptrainers gaan in Europa naar de echt grote clubs. Die beschikbaar zijn, zover als ik kan inschatten, zijn allemaal middelmaat. Het een paar jaar goed doen betekent niet dat je "even" een geweldige trainer binnenhaalt. En kijk naar de rol van de media en de voetbalprogramma's op tv die altijd speculeren en vanalles opperen als er een trainer gezocht wordt. Dat is heel slecht voor het proces.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

De media, Feyenoord zelf noemt geen namen.. is toch wel een verschil. Je moet jou amateur vereniging niet vergelijken met een topclub als Feyenoord.

Storm
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Heerlijk hoe je weer hapt, klein kleutertje. Ik zat er al op te wachten. Inhoudelijk heb je niks te melden, maar let op mijn woorden: er komt geen toptrainer naar je “topclub”.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Oké KingCrimson

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Leuk verhaaltje weer van Storm . Je hebt het vaak over normaal doen en respect etcetc . Maar jochoe toch ,het is alkemaal zo duidelijk en voorspelbaat . Bij Feyenoord is er rust en wat de media bedenkt is allemaal prima.. Er moet gewoon een goeie trainer komen . Een topper een naam heeft feyenoord nog nooit gezegd . We gaan het zien dan pas een oordeel

Storm
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Het is realiteit knul. Er komt geen toptrainer naar je club. Dat zouden ze graag willen omdat ze vinden dat ze opeens relevant zijn, maar gaat niet gebeuren. Get used to it! Fijne dag verder.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Storm/kc/ krotje lezen is blijkbaar moeilijk . Wij hoeven ook geen dure toptrainer ,maar een goeie . Slot was toen hij kwam namelijk ook geen topper . Verder zou ik maar wat dimmen rob

Storm
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Oei ben je nou iemand aan het bedreigen jochie? Heb jij hier wat te vertellen dat dan mensen moeten "dimmen"? Idioot.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik denk dat het wel zeer belangrijk is om een trainer te halen die wel een naam heeft ook al gaat het wat kosten. Zeker als je deze stijgende lijn wilt volhouden. Ik denk zelf dat je buiten de standaard Nederlandse namen moet gaan kijken. Het is jammer dat we financieel beperkt zijn maar de portemonnee moet toch een beetje meer opengetrokken worden.

Storm
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Noem eens iemand dan. Ben wel benieuwd wie je in gedachten hebt.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

mischien gennaro gatusso 4-3-3 punt naar achteren.4mans verdediging en pressie op de achterste lijn zodat er counter voetbal gespeeld kan worden . maurizio sarri ook goede staat van dienst 4-3-3 punt naar achteren. gooit de achterste verdedigende lijn ver naar voren backs omhoog zodat je middenveld overbezet is Gerhard struber 4-3-1-2 hoge druk snelle passes vleugelspel lange passes en veel bal bezit. ik kan wel tactisch doorgaan maar ik denk dat je het niet gaat snappen. En nu jij briesje verlicht ons met je wijsheid

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

oh en nog iets briesje als Feijenoord nog een jaar of 5 de champions league ingaat en de schatkist zou voller zijn zou ik, en dat gaat zeker nooit niet gebeuren : Voor Zidane of Mourinho gaan wat een sensatie zou dat zijn.

Storm
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Uhh ik spreek jou op een normale manier aan, misschien handig als je dat ook eens doet. Met je "briesje". Praat normaal of hou je gelul voor je. Zijn we het daarover eens? Prima dan. Overigens ben ik gewoon van mening dat jouw club geen grote trainer in huis gaat halen. Dat kunnen ze a) niet betalen en b) grote trainers komen niet naar NL. Verder heb ik je club op geen enkele manier beledigd of wat dan ook. Daarvoor moet je toch echt bij Rudolf21, haike en gtsb zijn. Maar goed, als die dat doen is dat natuurlijk prima.... Kortom, voetbalinhoudelijk: ik denk dat Gennaro of Gattuso niet komen. Dat is gewoon een mening, verder niks.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ik heb niet gezegd dat je Feijenoord beledigd heb je vroeg me namen ik heb je namen gegeven van trainers die betaalbaar zijn en een naar mij oog goede tactiek hebben die bij Feijenoord past. En ook met het oog op betaalbaar praat ik over 3.5 miljoen max per jaar. overigens praat ik niet over andere mensen op deze site ik praat nu tegen jou want jij vroeg namen toch ? Als ze niet willen komen dat weet ik niet ze hebben redelijke grote clubs getraind zoek zelf maar op die net boven Feijenoord vallen maar ik zelf denk dat het niet onwaarschijnlijk is . Om de simpele reden dat Feijenoord de Champions league ingaat, en een kleine schatkist heeft,

Storm
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Kijk zo kan het dus ook. Jij jouw club, ik mijn club, maar wel gewoon ergens over praten zonder raar gedrag. Ik waardeer dat. En wat de toekomstige trainer aangaat: je hoopt natuurlijk altijd op iemand met kwaliteit en dat is prima. Dat doe ik ook.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

De creche is ook weer open zie ik, stelletje kleuters.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen