KNVB maakt stadions bekend waar Nations League-wedstrijden tegen Duitsland, Hongarije en Bosnië gespeeld worden

8 mei 2024, 12:55
Foto: © Imago

Het komende seizoen in de Nations League zal het Nederlands elftal de wedstrijden afwerken in Amsterdam en Eindhoven, zo heeft de KNVB bekendgemaakt. Duitsland, Hongarije en Bosnië en Herzegovina zitten bij Oranje in de Nations League-poule. Na het EK 2024 in Duitsland begint de nieuwe campagne al in het begin van september.

In de eerste speelronde speelt Nederland thuis tegen Bosnië en Herzegovina. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het Philips Stadion in Eindhoven. Tijdens de tweede wedstrijd (de thuiswedstrijd tegen Duitsland) zal de Johan Cruijff ArenA de locatie zijn. In de vijfde speelronde speelt Oranje thuis tegen Hongarije, en ook die wedstrijd wordt gespeeld in de ArenA.

Artikel gaat verder onder video

Dit betekent dat er geen wedstrijden in de Nations League van het Nederlands elftal worden afgewerkt in Rotterdam. De verkoop van de tickets begint op dinsdag 14 mei voor OranjeClubCardhouders. De vrije verkoop begint twee dagen later (op 16 mei). Tickets voor deze wedstrijden gaan vanaf 35 euro weg.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Oranje moet op laatste moment rekening houden met afvaller voor EK

Het Nederlands elftal moet er rekening mee houden dat Sipke Hulshoff niet meegaat naar het EK van aankomende zomer in Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Vito
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

De Kuip als mooiste stadion van Nederland. Verdeel het dan over 3 steden.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

De meeste spelers geven aan dat de kuip het mooiste staion is met het beste grasmat en de sfeer fantastisch is, en toch geen wedstrijden van Oranje das best wel vreemd...

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Misschien heeft de kuip in die periode wel andere dingen.. Stadion is ook een dagje ouder en daar waren de laatste jaren ook veel aanmerkingen op. Er zal wel een reden zijn

Storm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Om gewoon duidelijk te zeggen hoe of wat, zou de knvb toch op z'n minst kunnen aangeven waarom de keuze wordt gemaakt om in Rotterdam geen wedstrijd te doen. Het is toch logisch dat mensen daar iets verwachten. Geef dat dan meteen aan.

haike
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

waarom in hemelsnaam dat sfeerloze arena??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen