Sneijder waarschuwt Slot voor valkuil in Liverpool: 'Daar zou ik mee oppassen'

30 april 2024, 09:42   Bijgewerkt: 30 april 2024, 11:07
Foto: © Talpa / Imago

Wesley Sneijder ziet een mogelijke valkuil voor Arne Slot, die hard op weg is naar de Engelse topclub Liverpool. De recordinternational van Oranje waarschuwt de huidige trainer van Feyenoord in Veronica Offside voor het halen van teveel Nederlandse spelers.

Sneijder stipt ten eerste aan dat Liverpool 'vele malen groter' dan Feyenoord, als presentator Wilfred Genee hem vraagt naar 'de grootste valkuil' voor Slot. Vervolgens komt het gesprek op de mogelijkheid dat de 45-jarige trainer een aantal Nederlandse versterkingen zou kunnen gaan halen.

Artikel gaat verder onder video

In zijn periode als speler van Real Madrid ondervond Sneijder aan den lijve wat de nadelen van een Nederlandse kliek bij een buitenlandse topclub kunnen zijn, zo legt hij uit. "Daar zou ik mee oppassen, met teveel Nederlanders halen. Ik heb dat meegemaakt in Madrid. Toen ik kwam zaten alleen Ruud van Nistelrooij, Royston Drenthe en Arjen Robben daar. En het jaar daarop kwamen Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart er nog bij."

"Dan krijg je groepjes", zegt tafelgenoot Dick Advocaat. Sneijder beaamt: "Als wij met z'n vieren ergens voetballen, dan gaan we niet Spaans tegen elkaar lullen, dan blijf je toch in je moedertaal praten." Daar zou Slot in Engeland voor moeten waken: "Je moet niet teveel Nederlanders naar je toe gaan trekken."

De selectie van Liverpool telt met Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch momenteel drie Nederlandse spelers. Daarnaast zou huidig Feyenoorder Lutsharel Geertruida in beeld zijn als zomeraanwinst: de verdediger werd afgelopen weekend zelfs in gezelschap van zijn zaakwaarnemer gespot in het vak met Liverpool-supporters bij de uitwedstrijd tegen West Ham United (2-2).

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Lutsharel Geertruida pakt de microfoon en kijkt plots bezorgd naar het publiek

"Hey, hallo, hallo", roept de aanvoerder van Feyenoord plots tijdens de huldiging na de bekerwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wesley heeft gelijk, hij is ervaringsdeskundige en heeft onder de Angtsgegner van Slot: de ervaren 2-voudig CL toptrainer Mourinho de CL gewonnen. Wesley was de kleine grote man in het topvoetbal.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wesley zegt wat bijna iedereen zegt en weet .

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mourinho heeft 1x verloren van Slot En van de 2 overwinningen 1 keer in de verlenging gewonnen. Niet echt een angstgegner.

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

En de eerlijke sympathieke Slot zei voor de wedstrijd in Rome: "Driemaal is scheepsrecht" en wat werd het ? Trouwens Slot de 'passant' kan je toch niet vereenzelvigen met Mourinho Rudolf, kom op man. Slot heeft nog geen één wedstrijd met Liverpool afgewerkt, overigens Slot is nu van Liverpool en niet meer van Feyenoord. Voor het overige Slot interesseert mij tot u toe niet zo erg, dit artikel gaat over de ervaring van oud-Ajax topspeler Wesley die met zijn kopbal tegen Brazilië Oranje de WK-finale binnen loodste.

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

En jij fit op iedereen die niet naar je zin is gtsb en jij weet weinig tot helemaal niets als ik je reacties lees.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vergelijk m ook niet met Mourinho, jij verzint allemaal dingen die er niet zijn. Geef alleen aan dat het helemaal geen angstgegner is van Mourinho, wat je ook al verzonnen hebt.

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Rudolf21, Slot de beste man is vanaf komend seizoen Feyenoord-af en wordt coach van Liverpool wen er maar aan en hou op met je valse sentimenten, ik gun hem veel succes, wij zullen het wel zien. Richt je maar op de nieuwe trainer van je club en bemoei jij je niet met Ajax. Positief blijven kerel en niet zo zurig blijven haten.

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Maar Wesley die het weten kan heeft wel veel ervaring o.a. de CL gewonnen met Mourinho en Wesley is in deze betrouwbaar in zijn opinie. Maar laten wij, jij en ik er over ophouden en positief naar het nieuwe seizoen kijken.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je spiegel nog steeds kapot ?mislintat,steijn ,heitinga ,v praag etcetc fan🤣🤣🤣🤣. Jouw transfertip voor je club ,deed het met utreg ook geweldig weer zondag 🤣🤣🤣 Verder ben ik gewoon eerlijk . Ik heb idd een hekel aan stumperts als jij .

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

gtsb, ben jij nog steeds met weekendverlof ? Mag ik je Verbeek, Advocaat, Koeman, Stam en nog meer daarvoor in herinnering brengen ? Alleen Van Bronkchorst was niveau. Over kapotte spiegel gesproken. Jij bent geweldig, als je zelf in gelooft natuurlijk. Ik heb geen hekel aan je alleen diep medelijden vanwege je persoonlijkheidsstoornis voor het overige lig ik geen minuut van jou en -jouw- Feyenoord wakker. Dus moven.

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Jij helemaal gtsb en jij weet het alles zo goed te vertellen, zelfs hoe en wat er met Ajax moet gebeuren, ik denk met plezier terug aan de woorden van King Crimson (mijn andere account weet je nog ?)over jou ha ha ha. Als ik jou mag adviseren, maak jij je maar druk om jouw Feyenoord daarvoor heb je veel tijd voor nodig. Fijne middag.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje toch ouwe schizo 🤣🤣🤣 Het grote verschil is dat jou mening en hoe mensen over mij denken mij totaal niet boeit . Ik geef hier mijn mening en klaar . Je krijgt nu tegenwoordig een koekje van eigen deeg , Hoe jij mensen hebt weggepest . En nu is het huilie huilie wat onze huichelaar doet. En ja je voetbalverstand . Ik ga het hele rijtje 'toppers' niet noemen ,want het zijn er zoveel . Waarvan jij zei dat ze ajax gingen en nu gaan redden . Jouw aankoopadvies is ook echt hilarisch. Ik zeg trouwens nergens dat ik het zo goed weet . Maar heel veel mensen snappen de dingen die ik zeg over ajax. Zien de rode vlaggen . Het is gewoon logisch je verstand gebruiken , dat het nooit met deze mensen gaat lukken Maar jij snapt helemaal niks,en daar kunnen wij niks aan doen sukkel. Het zou hetzelfde zijn als dat ik met jou een club zou gaan runnen

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Huichelaar, wegpesten, rode vlaggen, huilie huilie meer dan deze woorden ontbreken bij jou gtsb. Herhalingen. Kom maar met dat rijtje namen, jij fantaseert door je jaloezie naar Ajax er op los en dan word je persoonlijk, bewijs het maar eens dat wat ik beweerde. Als je mij daarmee kan overtuigen dan krijg jij van mij jouw gelijk. Nogmaals gtsb, als jij mij een naar persoon vindt, ik zou door jou de meest gehate persoon zijn alleen omdat ik je van repliek diende en dien, vraag dan aan de redactie of zij mijn account willen gaan verwijderen. Doen zou ik zeggen.

Storm
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wesley heeft wel degelijk een punt. Je krijgt groepjesvorming doordat er een andere taal wordt gesproken. Maar Slot heeft als grootste probleem dat hij te gladjes is en de leuke ons-kent-ons meneer wil uithangen, en daar moeten ze in Engeland ( waar de stemming sowieso al behoorlijk tegen hem is) niks van hebben. Dus mocht hij denken dat hij daar even iedereen gaat inpakken…dat werkt daar niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen