Barcelona verlengt met toptalent: ontsnappingsclausule van half miljard in nieuw contract opgenomen

9 mei 2024, 15:53
Foto: © Imago

FC Barcelona heeft het contract van toptalent Pau Cubarsí opengebroken, zo maakt de Spaanse topclub bekend via de officiële kanalen. De zeventienjarige centrale verdediger staat nu tot medio 2027 onder contract. Daarnaast heeft FC Barcelona een fikse afkoopsom in het contract opgenomen. Geïnteresseerde clubs moeten een bedrag van liefst vijfhonderd miljoen euro neertellen voor de speler.

Cubarsí is dit seizoen doorgebroken in de hoofdmacht van FC Barcelona en had nog een contract tot medio 2026. Inmiddels heeft de jongeling twintig wedstrijden in het eerste gespeeld, waarin hij veel indruk heeft gemaakt. Mede daarom besloot FC Barcelona het contract open te breken, omdat in het oude contract een afkoopsom van slechts tien miljoen euro was opgenomen.

Artikel gaat verder onder video

De tweevoudig Spaans international heeft in korte tijd veel indruk gemaakt en heeft ‘de harten van de fans gestolen’, aldus FC Barcelona op zijn website. Cubarsí wist vooral te imponeren in het met 3-1 gewonnen Champions League-duel tegen Napoli. Na afloop van deze wedstrijd werd hij uitgeroepen tot ‘man of the match’.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Messi geeft voetballes: Argentijn geeft vijf assists en breekt meerdere MLS-records

Lionel Messi en Luis Suarez hebben laten zien nog altijd enorm belangrijk te kunnen zijn op het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een schandalige bedragen toch , het hele voetbal gaat naar de kloten met al dat waanzinnige bedragen . En top spelers zouden niet meer mogen verdienen dan max 2 miljoen bruto plus portret rechten enz enz , doe dat maar eens 5 jaar en dan zul je zien dat je het weer op de reels krijgt.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gebaseerd op wat ?? Heeft ie 2 hattricks gemaakt tegen man city of Real madrid??? Moet ie Barca uit de schulden halen???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen