PSV-fans misdragen zich en zorgen voor smet op historische overwinning

25 april 2024, 20:57   Bijgewerkt: 25 april 2024, 21:44
Foto: © ESPN

Supporters van PSV hebben donderdagavond voor een smet gezorgd op de historische zege op sc Heerenveen. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de wedstrijd minutenlang gestaakt, omdat vanuit het uitvak vuurwerk werd afgestoken.

Toen de eindstand (0-8) al bereikt was, werden in het uitvak een grote hoeveelheden vuurwerk afgestoken. Door de rookontwikkeling was voetbal onmogelijk en zag scheidsrechter Danny Makkelie zich genoodzaakt om de wedstrijd stil te leggen.

Artikel gaat verder onder video

Dat gebeurde na 89 minuten spelen. Uiteindelijk werd de wedstrijd weer hervat en uitgespeeld zonder extra speeltijd. PSV boekte de grootste uitzege ooit in de Eredivisie, terwijl Heerenveen de grootste competitienederlaag ooit leed.

Veel journalisten reageren op sociale media erg kritisch op het gedrag van de PSV-fans. Zo stelt Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad voor dat de spelers het uitvak niet zouden moeten bedanken na afloop, maar dat gebeurde wel.

Trainer Peter Bosz spreekt op de persconferentie ook zijn teleurstelling uit over de gebeurtenissen. "Dat vond ik jammer. Ik had liever gehad dat ze daarmee een halve minuut hadden gewacht."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV hakt knoop door en wil aflopend contract tóch verlengen: 'Duidelijk dat Bosz hem heel erg waardeert'

PSV gaat een poging wagen het aflopende contract van een basisspeler te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ik vond het anders wel een mooi gezicht!! alleen dat er altijd weer van die sukkels zijn die alles op het veld moeten gooien is super stom!! en dat 1 minuut voor tijd!! wacht dan tot wedstrijd is afgelopen of ben je dan bang dat je dan niet 1 tel op tv in beeld komt??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen