Ajax-supporters ontdekken massaal één Instagram-pagina en plaatsen glasheldere reacties

16 mei 2024, 08:29
Foto: © Imago

Supporters van Ajax doen er via sociale media alles aan om Francesco Farioli te overtuigen om bij Ajax te tekenen. De trainer van OGC Nice krijgt onder verschillende berichten op Instagram massaal reacties van supporters van de Amsterdamse club, die hopen op zijn komst.

Farioli en Ajax zijn momenteel ver in de onderhandelingen en volgens De Telegraaf zou er al een persoonlijk akkoord liggen tussen de club en de speler. Supporters van Ajax kunnen niet wachten tot de Italiaanse oefenmeester zijn handtekening zet onder een contract in de Johan Cruijff ArenA en melden zich dan ook massaal op de Instagram-pagina van de trainer van OGC Nice.

Artikel gaat verder onder video

"We hebben je nodig bij Ajax, kom naar Ajax", valt onder meer te lezen onder de berichten van de Italiaanse coach op Instagram. Een andere supporter van de Amsterdammers gaat alvast uit van een akkoord: "Welkom bij Ajax", reageert hij onder het laatste bericht van de Italiaan.

De nodige supporters van de Amsterdamse club zaten woensdagavond vermoedelijk ook voor de buis toen Farioli met OGC Nice koploper Paris Saint-Germain trof in eigen huis. OGC Nice ging, met Pablo Rosario in de basis, met 1-2 onderuit tegen de Parijzenaren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

Kenneth Perez is verrast. "Ik vind het wel opvallend dat je blijkbaar zó graag bij Ajax wil komen." 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dug out
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Terecht, want het lijkt erop dat het een goede moderne trainer is die tactisch sterk is en enorm bevlogen. Geen oude meuk, die alleen poppetjes neerzet, daar heb je niks aan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lijkt hè, eerst zien dan geloven, maar wat die oude meuk betreft: ook aan de bovenkant en rondom Ajax moet de oude meuk zoals Van Gaal, Blind, Van Praag en de incapabele bestuurders, plaats maken voor de nieuwe moderne generatie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen