Promotiekoorts in Tilburg neemt enorm toe: Willem II-tompoezen al in de supermarkt

2 mei 2024, 18:55   Bijgewerkt: 2 mei 2024, 19:00
Foto: © Imago

Willem II staat aan de vooravond van iets wat een hele belangrijke en mooie dag kan worden in de Brabantse stad. Willem II kan namelijk promoveren in de uitwedstrijd bij FC Dordrecht. De Kruiken hebben slechts één puntje nodig om na twee jaar weer terug te komen op het hoogste Nederlandse niveau.

Iets minder dan twee jaar geleden viel het doek voor Willem II, dat samen met PEC Zwolle en Heracles Almelo vertrok naar de Keuken Kampioen Divisie. De Brabanders zagen deze twee ploegen na één seizoen op het tweede niveau weer naar de Eredivisie gaan, maar zelf bleven ze achter. Na één extra jaar lijkt het toch te gaan gebeuren. Willem II lijkt naar de Eredivisie te promoveren.

Artikel gaat verder onder video

De stad Tilburg heeft al een voorschot genomen op een eventueel promotiefeest. Zo worden er al foto’s gedeeld van tompoezen met een Willem II logo op het marsepein. Afgelopen vrijdag kon Willem II op eigen bodem al promoveren als het won van Groningen, maar het eindigde in een 1-1 gelijkspel. De Tilburgers hebben aan één puntje tegen Dordrecht genoeg om weer terug te keren op het hoogste niveau.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mikky Kiemeney laat van zich horen na nieuws over Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney heeft een liefdevolle boodschap voor Frenkie de Jong na de nieuwe enkelblessure van de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen