Spijkerharde kritiek op mogelijk toekomstige speler van Arne Slot: 'Meest egoïstische voetballer ooit'

3 mei 2024, 12:19
Foto: © Imago

Graeme Souness heeft zich zeer kritisch uitgelaten over Liverpool-aanvaller Mohammed Salah. De schotse middenvelder, die liefst 247 wedstrijden speelde voor de Engelse grootmacht, noemt de Egyptische buitenspeler ‘arrogant’. Het is overigens niet de eerste keer dat de clubicoon hard uithaalt naar Salah, want in 2021 was Souness ook al vernietigend naar de speler.

“Ik denk dat Mohamed Salah Liverpool zal verlaten”, opende Souness in de podcast van Three Up Front. “Hij is fantastisch geweest voor Liverpool, maar als hij naar de Saudi Pro League vertrekt, wordt hij daar de grootste ster. Hij is ongetwijfeld vol van zichzelf en dat was afgelopen weekend ook zo, toen hij niet aan de wedstrijd tegen West Ham United begon”, ging de Schot verder.

Artikel gaat verder onder video

“Het was meer Salah dan (Jürgen, red.) Klopp in die confrontatie. Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien”, doet Souness uit de doeken. “Zelfs als Klopp hem wisselt, is hij er niet blij mee. Salah was bij Liverpool van wereldklasse. Zijn doelpunten hebben een enorme invloed gehad op Liverpool sinds hij bij de club is. Maar als het moeilijk wordt en een andere speler hem de schuld geeft, verdwijnt Salah uit de wedstrijd.”

Er is een grote kans dat Salah volgend seizoen onder Arne Slot gaat spelen bij Liverpool, al denkt Souness dus dat Salah naar Saudi-Arabië vertrekt. De coach van Feyenoord lijkt al akkoord te zijn met de grootmacht aan de Mersey. Jürgen Klopp is momenteel de coach van Liverpool, maar hij stopt aan het einde van het jaar.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu is het Salah die wat ongenoegen uit, volgende keer is het iemand anders. het zijn ego'tjes met (te)veel poen op de bankrekening die in zichzelf zijn gaan geloven en denken dat de ze de hele wereld naar hun hand mogen en kunnen zetten. Gewoon even uit laten razen en weer met beide voetjes op aarde laten landen. Lijkt mij een geknipt klusje voor Arne Slot bij Liverpool, mits Salah naar de zandbak verkast natuurlijk, dan is het opgeruimd staat netjes.

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja ok, maar wat als Slot de confrontatie aangaat met Salah, als hij zich weer zo gedraagd? Hoop niet dat het een Sancho/ Ten Hagje word.

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Als het de zeer ervaren Klopp al niet lukt om vreedzaam met Mo te werken dan krijgt Slot het voordeel van de twijfel. We zullen het zien.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is onzin, het is toch steeds goed gegaan dus , alleen denk ik dat Salah aanstuurd op een vertrek bij Liverpool.

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Goei speler , maar aan alles komt een eind., ook Salah bij Liverpool.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen