Joey Kooij gespot in skybox tijdens Eredivisie-duel: ‘Dat kan toch goddomme niet waar zijn?!’

7 mei 2024, 22:50
Foto: © Imago

Joey Kooij zat afgelopen weekend op de tribune bij de wedstrijd tussen AZ en FC Twente. De scheidsrechter werd gespot en de verwachtingen zijn dat Kooij aanwezig was dankzij een uitnodiging van sponsor Elfi, waar hij een baantje heeft. Bij RTV Oost wordt schande gesproken van de aanwezigheid van de arbiter.

Verslaggever Tijmen van Wissing heeft harde woorden over voor Kooij: “Ik heb me daar zo over lopen opwinden. Dit kan toch niet? Die Kooij komt mij echt de strot uit. Dan zie je een shot dat hij in het stadion is, dat kan toch goddomme niet waar zijn”, begint hij. De vergelijking met Bas Nijhuis wordt direct getrokken. “Dat vind ik uiterst onprofessioneel. Maar Nijhuis is onprofessioneel, die moet je lekker in de KKD laten fluiten.”

Artikel gaat verder onder video

Van Wissing is van mening dat Nijhuis te vaak te zien is op televisie. “Hij wordt overal de maat genomen dat hij te veel in beeld is. Maar Kooij gaat gewoon bij een sponsor van AZ zitten. Als hij volgende week Go Ahead moet fluiten of een concurrent van AZ, dat kan gewoon niet”, zegt de verslaggever.

Volgens de sportjournalist van RTV Oost hoort Kooij niet op de tribunes van AZ te zitten. “Je kan toch niet de supporter uithangen van AZ in de strijd om de voorronde van de Champions League. Hij zit daar vrolijk te lachen met dat pedante bekkie. Hij doet daar dingen voor een sponsor en dan gaat hij in de box zitten. Hij wil gewoon gezien worden…”, sluit hij af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wild gerucht in Engeland: 'Kroes keert terug bij Ajax en stelt deze trainer aan'

In Engeland duikt een opvallend gerucht op over een mogelijke terugkeer van Alex Kroes bij Ajax. De kans daarop zou bijzonder groot zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kolie
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kooij daar heeft iedereen wel iets op te spugen. Dat schuimpie kan ook gewoon beter stoppen met fluiten want daar is ie ook al niet al te bedreven in

wilhelm
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Meneer Kooy heet mensen die hem beschermen het is gewoon een aan fluiting dat deze waardeloze en arrogante man op een tribune zit .Alle clubs spugen hem uit en die KNVB houd de handen boven zijn hoofd ,dan weet je toch dat er in Zeist ook iets goed mis is.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is niet slim van hem, maar dat je scheidsrechter bent wil niet zeggen dat je ook slim moet zijn. Even intern van de KNVB een waarschuwing naar hem dat hij dat niet meer moet doen en de zaak is klaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen