Verrassende transfer: Hercules-middenvelder Paulina verruilt amateurs voor Duitse topclub

15 mei 2024, 19:35
Foto: © Imago

Jordi Paulina maakt de overstap naar Borussia Dortmund. De aanvallende middenvelder kwam de afgelopen vier jaar uit voor de amateurs van USV Hercules en kende daar een absoluut hoogtepunt toen Ajax in december werd uitgeschakeld in de KNVB Beker.

Paulina zal zich vanaf 1 juli melden bij Borussia Dortmund, maakt de club bekend via de officiële kanalen. In Duitsland zal de aanvallende middenvelder, die in de jeugdopleiding van FC Utrecht speelde, in eerste instantie gaan uitkomen voor het beloftenelftal van de Champions League-finalist. Hij heeft een contract tot medio 2027 getekend in Signal Iduna Park.

Artikel gaat verder onder video

In Nederland vergaarde Paulina met Hercules naamsbekendheid in het bekertoernooi. In december was de amateurploeg in De Galgenwaard namelijk met 3-2 te sterk voor Ajax. De kersverse aanwinst van Borussia Dortmund begon dat duel in de basis en was met een assist belangrijk voor zijn team. Het bekersprookje van Hercules en Paulina eindigde in januari, toen SC Cambuur op Sportpark Zoudenbalch na extra tijd te sterk bleek.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen