Sympathie voor Ten Hag van concurrent: ‘Maar één moment nodig dat het klikt’

10 mei 2024, 19:00
Foto: © Imago

Mikel Arteta heeft sympathie voor de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United. De Nederlandse oefenmeester krijgt de volle laag over zich heen van de Britse pers na een reeks slechte resultaten in de Premier League.

Arsenal gaat zondag op bezoek bij het moeizaam draaiende Manchester United. Op de persconferentie voorafgaand aan het treffen krijgt Arteta de vraag of hij sympathie heeft voor de situatie waar Ten Hag zich in bevindt. “Natuurlijk”, geeft de Spaanse oefenmeester aan. “Op dit niveau is dat de realiteit. De marges zijn zo klein en het momentum van een trainer zwaait soms de andere kant op aan de hand van details in een wedstrijd. Soms heb je in een seizoen één moment nodig dat het klikt zodat je een geweldige reeks kunt neerzetten.”

Artikel gaat verder onder video

Ondanks de slechte vorm van Manchester United, verwacht Arteta geen eenvoudig duel op Old Trafford. “Het lastige daar is de kwaliteit van de tegenstander, de kwaliteit van de individuen en de kwaliteit van de trainer. Old Trafford brengt veel uitdagingen met zich mee, maar we hebben in veel lastige stadions gespeeld dit seizoen en goede resultaten neergezet. Hopelijk kunnen we dat zondag weer doen”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ziggo Sport grijpt in tijdens Nationale Dodenherdenking: grote gevolgen voor kijkers

Ziggo Sport heeft de topper in de Spaanse competitie tussen Girona en Barcelona zaterdagavond onderbroken vanwege de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen