Vermoedelijke opstelling Feyenoord: eerste basisplaats sinds 3 maart lonkt voor talentvolle middenvelder

25 april 2024, 16:09
Foto: © Imago

Bij Feyenoord keert Justin Bijlow donderdagavond tegen Go Ahead Eagles weer terug onder de lat. Dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad althans. Verder kan Arne Slot nog geen beroep doen op Quilindschy Hartman en Mats Wieffer, terwijl ook Igor Paixão de wedstrijd aan zich voorbij moet laten gaan. Achter de naam van Calvin Stengs staat nog een vraagteken, waardoor Anthoni Milambo zich weleens zou kunnen gaan opmaken voor zijn eerste basisplaats sinds 3 maart.

Op doel kiest Slot waarschijnlijk weer voor Bijlow. De doelman ontbrak sinds februari met een kuitblessure en werd vervangen door een sterke Timon Wellenreuther. De afgelopen twee duels moest de eerste keuze onder de lat van Feyenoord op de bank plaatsnemen, maar donderdag lonkt dus weer een basisplaats.

Artikel gaat verder onder video

Achterin krijgt Thomas Beelen vermoedelijk nog steeds de voorkeur boven de teruggekeerde Gernot Trauner. Door de afwezigheid van Hartman zal Lutsharel Geertruida weer aan de linkerkant van de verdediging spelen. Op het middenveld zal Slot bij absentie van Wieffer volgens de krant weer met Ramiz Zerrouki als controleur spelen. FR12 schrijft donderdagmiddag dat Calvin Stengs naar verwachting niet vanaf de aftrap mee kan doen. Zijn vermoedelijke vervanger is Milambo (19), die daarmee voor de derde keer dit seizoen, en voor het eerst sinds de topper tegen PSV (2-2), een basisplaats zou krijgen in een competitieduel.

Voorin ontbreekt Paixão met een hamstringblessure. De kleine Braziliaan was afgelopen weekend nog de matchwinner in de bekerfinale tegen NEC, maar liep tijdens dat duel ook het kwetsuur op. Aan de linkerkant zal Slot vermoedelijk kiezen voor een basisplaats voor Luka Ivanusec. In de punt van de aanval krijgt de worstelende Santiago Giménez naar alle waarschijnlijkheid nog altijd de voorkeur boven Ayase Ueda.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Rommens, Linthorst, Willumsson; Adekanye, Baeten, Edvardsen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Lutsharel Geertruida pakt de microfoon en kijkt plots bezorgd naar het publiek

"Hey, hallo, hallo", roept de aanvoerder van Feyenoord plots tijdens de huldiging na de bekerwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen