Verschrikkelijke beelden: vuurwerkexplosie treft PSV-fan

5 mei 2024, 14:21   Bijgewerkt: 5 mei 2024, 16:37
Foto: © Imago

Een supporter van PSV is zondagmiddag zwaargewond geraakt aan zijn hand. De fan dacht een fakkel vast te hebben, maar dat bleek een cobra. Die explodeerde in zijn hand, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Op beelden die rondgaan op sociale media is de enorme explosie te zien. In een andere video is ook de daaropvolgende schade aan de hand van de fan te zien. De fan bloedt hevig. De PSV'er is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou meerdere vingers zijn verloren als gevolg van het ongeluk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Gemiddelde niveau PSV fan

Klantenservice
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Waar baseer je dat op? Is er een onderzoek geweest naar het aantal psv fans waarbij er vuurwerk in hun hand is ontploft tijdens de wedstrijd? Stuur dan gelijk even een linkje van dat onderzoek. Of heb jij alle psv fans gevraagd of er bij hun, tijdens de wedstrijd, weleens vuurwerk in de hand is ontploft? Heb je deze namen en antwoorden allemaal genoteerd en daaruit een gemiddeld aantal kunnen halen? Ik vermoed beide van niet. Mocht dat zo zijn, dan vind ik persoonlijk dat je antwoord nergens op slaat.

Sander17
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ahh rudolf is zuur en simpel. Overigens is Eindhoven de slimste regio van de wereld volgens Forbes maar dat terzijde

Storm
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik zou eens beginnen over je eigen niveau of het gebrek daaraan. Het wordt hoog tijd dat ze jou hier gaan blokkeren jochie, want jij spoort totaal niet!

zwartekat
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

oh oh een cobra is toch veel kleiner dan een fakel en het staat met grote letters erop gedrukt... heel veel beterschap met het herstel

Loek Wulder
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik zie de reacties van verschillende mensen over het exploderen van een vuurwerkbom tijdens de viering van het kampioenschap van PSV. ALLEREERST; PSV gefeliciteerd. Ten tweede ; Wie staat het toe dat er vuurwerkbommen in stadions worden toegelaten. Ten derde; wie neemt dit soort vuurwerk mee naar een stadion. De een neemt nogal de maat bij de ander. Jullie zijn allebij "voetbal supporters" en in mijn optiek totaal de weg kwijt. De voorgelegde liefde voor de club heeft hier niets mee te maken. Jullie zij simpelweg Nazi,s maar lopen niet achter de Swastika aan maar de club vlag. Veel plezier met je minimale geestelijke vermogens en veel plezier met vuurwerkbommen in jullie stadions.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Hoewel ik het natuurlijk erg vind, het is ook veelzeggend dat iets als een cobra naar binnen komt.

Storm
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik zag een filmpje waar de man (of jongen) het vuurwerk in zijn hand had toen het ontplofte. Dat was buiten het stadion.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen