Boskamp ziet ‘lachertje’ in Champions League: ‘Hij werd helemaal gek! Dit kan echt niet!’

8 mei 2024, 20:35   Bijgewerkt: 8 mei 2024, 20:52
Foto: © RTL7

Jan Boskamp is zeer kritisch op Kim Min-jae. De verdediger van Bayern München, die in de eerste halve finale van de Champions League tegen Real Madrid een knullige penalty veroorzaakte, kan de analist van RTL7 niet bekoren en wordt zelfs uitgemaakt voor ‘lachertje’, zo viel er te horen in de voorbeschouwing op de kraker.

Ook bij de andere goal, die net als de penalty gescoord werd door Vinicius Júnior, speelde Kim-jae een ongelukkige rol. Analisten Boudewijn Zenden en Boskamp analyseren het penalty-moment. “Die trainer (Thomas Tuchel, red.) werd op een gegeven moment helemaal gek. Dit ook, dit kan toch niet…”, reageert Boskamp, die vervolgens zijn woorden herhaalt. “Dit is gewoon stom”, voegt Zenden eraan toe.

Artikel gaat verder onder video

Kim-jae maakte vorig seizoen indruk bij Napoli, waardoor hij een transfer kon maken naar Bayern. “Ik denk dat hij in Napels de bal gewoon moest afpakken en direct weer inleveren… Maar Matthijs de Ligt had het ook moeilijk in het begin, maar die heeft zich ook teruggevochten”, zegt Boskamp.

De analist wil het daarna toch weer even hebben over de strafschop. “Als je ook ziet hoe hij instapt… dat is gewoon een lachertje”, besluit Boskamp. Real en Bayern vechten woensdagavond voor het laatste ticket voor de finale van de Champions League. Dinsdagavond verzekerde Borussia Dortmund zich ten koste van Paris Saint-Germain al als finalist van het miljardenbal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bosz barst na interview in huilen uit: 'Ik mis hem, hij zit nu thuis'

Peter Bosz viel tijdens het interview na het kampioenschap van PSV even stil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen