Advies voor Feyenoord: 'Zou heel stom zijn als ze hem niet polsen'

28 april 2024, 23:06
Foto: © NOS

Ibrahim Afellay ziet in Marino Pusic een potentiële opvolger van Arne Slot. Pusic was iets meer dan twee jaar de rechterhand van Slot. Laatstgenoemde vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Liverpool.

Tijdens Studio Voetbal wordt Afellay gevraagd naar zijn mening over de oud-assistent van Slot. "Ja, Marino Pusic, die heeft natuurlijk heel veel jaren succesvol met Arne Slot samengewerkt bij AZ. Heeft ook ervaring als hoofdtrainer. Hij weet wat er bij Feyenoord gevraagd wordt, kent de mensen daar. Hij schijnt ook heel erg geliefd te zijn binnen Feyenoord."

Artikel gaat verder onder video

Afellay denkt dat er genoeg redenen zijn om contact op te nemen met Pusic. "Als je ziet wat voor successen Slot heeft behaald en hij is daar onderdeel van geweest, dan zou je toch wel heel stom zijn om hem niet te polsen voor een eventuele terugkeer." Momenteel is Pusic trainer van Shakhtar Donetsk, waar hij het niet onverdienstelijk doet. Hij won alle van zijn laatste elf wedstrijden met de Oekraïense club.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen