Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot gunt vertrekkende speler basisplaats

19 mei 2024, 08:26   Bijgewerkt: 19 mei 2024, 11:54
Foto: © Imago

Arne Slot zit zondagmiddag (morgen) voorlopig voor de laatste keer op de bank als trainer van Feyenoord. De oefenmeester is volgend seizoen oefenmeester van Liverpool en heeft in zijn afscheidsduel tegen Excelsior plek voor Alireza Jahanbakhsh.

Door de blessures/ziektes van Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël, Quinten Timber, Thomas Beelen, Santiago Gimenez en Kostas Lamprou moet Slot puzzelen tegen Excelsior. Volgens Gouka, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad, heeft de oefenmeester een oplossing gevonden.

Artikel gaat verder onder video

Onder meer Marcos Lopez lijkt, net als tegen NEC, de linksbackpositie in te nemen. Ook Thomas van den Belt, die dit jaar genoegen moest nemen met een reserverol, mag weer in de basisopstelling opdraven. De verwachting is verder dat Yankuba Minteh op de bank begint, omdat Slot Jahanbakhsh een afscheidswedstrijd gunt.

Dit lijkt dus de bevestigen dat Jahanbakhsh na dit seizoen definitief vertrekt uit Rotterdam. Eerder werd al bekend dat Feyenoord het contract van de aanvaller opzegde. In de praktijk betekent een opzegging niet per se dat de samenwerking eindigt. De partijen kunnen namelijk nog altijd in onderhandeling over een verbintenis onder nieuwe voorwaarden voor komend seizoen. Het feit dat Slot Jahanbakhsh een afscheidswedstrijd gunt, lijkt te verklappen dat er geen nieuw contract aanstaande is.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Van den Belt, Zerrouki, Stengs; Jahanbakhsh, Ueda, Paixao.

Vermoedelijke opstelling Excelsior:

Van Gassel; Benita, Horemans, El Yaakoubi, Zagré; Baas, Goudmijn, Lamprou, Duijvestijn, Driouech; Parrott.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeffs
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Alireza was een goede speler, vrolijk, maar in mijn ogen te zwak voor feyenoord, maar wat mij ook opvalt is dat hij ondanks een heel seizoen op de bank te hebben gezeten niet gedemotiveerd is geraakt, al het beste voor de toekomst naar hem toe. Wat mij opvalt in de opstelling is dat ondanks wellenruter heel goed speelde weer gepasseerd is, bijlow weer onder de lat, en hij heeft niet eens 2 wedstrijden het doel leeg kunnen halen, geef mij maar wellenruther over bijlow

Storm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik snap met de beste wil van de wereld niet waarom er steeds terug wordt gegrepen naar Bijlow. Ik vind hem helemaal niet zo goed. Wellenreuter is 10 x beter. Ook in Oranje vind ik Bijlow niet beter dan een Flekken, Olij of Verbruggen. Alleen is er wat meer ervaring. Verder gewoon een middelmatige keeper. Zo'n Koeman durft ook gewoon niet te vernieuwen denk ik. Kijk naar Wijnaldum of Blind die steeds weer worden geselecteerd. Dat is toch gewoon een zwaktebod.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen