Wijffels over international: 'Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden'

17 juni 2024, 15:10
Foto: © Imago

Volgens Maarten Wijffels zou Wout Weghorst perfect bij Ajax passen. De journalist denkt dat de spits van Oranje in Amsterdam beleving zou brengen, waar momenteel geen overvloed van is bij Ajax.

Bij de AD Voetbalpodcast wordt het winnende doelpunt besproken van de spits van TSG Hoffenheim, maar ook de transfergeruchten rond hem. "Wout Weghorst is een spits die altijd aanstaat. Als hij naar Ajax gaat, zou ik dat een uitstekende aankoop vinden. Gelukkig heb ik dat ook wel eens voor deze wedstrijd op Twitter geschreven. Hij brengt ook beleving in de groep."

Artikel gaat verder onder video

Weghorst is mogelijk niet de makkelijkste jongen, maar werkt ongelooflijk hard, zo stelt Wijffels. "Je zult het niet altijd met hem eens zijn en hij zal echt wel eens het bloed onder je nagels vandaan halen als medespeler. Maar er gebeurt wel wat. Hij brengt leven in de brouwerij. Als ze aan iets behoefte hebben in Amsterdam, is het dat wel. Ik denk dat het uitstekend zou passen."

Weghorst is op dit moment eigendom van Burnley, maar werd afgelopen seizoen verhuurd aan Hoffenheim. Eerder speelde hij bij onder meer AZ, VfL Wolfsburg en Manchester United. Naast Ajax zou ook FC Twente naar de handtekening van Weghorst dingen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Transfer naar Ajax plots zéér reëel na komst Farioli: ‘Hij houdt van spelers zoals hij’

Jeremain Lens en Derrick Luckassen denken dat de overgang van Francesco Farioli naar Ajax een gewenst effect gaat opleveren.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Psv feyenoord en fc Twente lopen weer ver voor op ajax ajax loopt weer achter aan met de selectie voor het nieuwe seizoen op oorde te brengen met deze elftal wat er nu is gaat ajax het weer niet redden

gtsb
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Wijffels wil scoren denk ik . Tuurlijk lekker dat weghorst de winnende maakt . Maar een dag later moet je er wel fff nuchter naar kijken . Weghorst is voor twente prima ,maar niet voor ajax . Prima als invaller maar niet voor basis . Maar die gaat geen seizoen braaf op de bank zitten . Hij heeft nu al moeite (zie zijn uitbarsting na de goal)

CG
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Laat Ajax hem (graag) binnen Halen !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Bij Ajax zijn ze achter de schermen al met hun mogelijkheden bezig, dus Weghorst of niet is niet zo belangrijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen