1908 meldt: ‘Feyenoord wil trainersvraagstuk intern oplossen’

4 mei 2024, 17:34
Foto: © Imago

Pascal Bosschaart is in beeld om trainer te worden van Feyenoord Onder 21, zo weet 1908.nl zaterdag te melden. Door het aanstaande vertrek van Melvin Boel, de huidige trainer van het jeugdelftal van de Rotterdammers, moest Feyenoord op zoek naar een nieuwe oefenmeester voor de beloftenploeg.

Mogelijk lossen de Rotterdammers dit vraagstuk dus intern op. Bosschaart staat namelijk al onder contract bij Feyenoord, maar wordt momenteel gestald bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Bij de Schapenkoppen is de oud-prof assistent-trainer van Michele Santoni.

Artikel gaat verder onder video

Bosschaart is dus in beeld als trainer van Feyenoord O21, al bevindt de ontwikkeling zich nog in een ‘prematuur’ stadium, zo weet 1908. De regerend landskampioen van de Eredivisie zou 44-jarige trainer al gepolst hebben voor de baan als trainer van de jeugdploeg. De verwachting is dat Feyenoord en Bosschaart komende tijd met elkaar om de tafel gaan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen