Zuiverloon: "Niveau van Premier League kan ik aan"

Ger
25 maart 2009, 17:20   Bijgewerkt: 25 maart 2009, 18:18

Gianni Zuiverloon verkeert met West Bromwich Albion in grote degradatiezorgen. Toch bekijkt de 22-jarige verdediger zijn situatie van de zonnige kant. Zijn aanpassing aan het hoge niveau van de Premier League is goed verlopen en hij werkte zich in korte tijd op tot een vaste kracht bij de promovendus. "En ik heb er nog steeds alle vertrouwen in dat we niet degraderen", toont de jeugdinternational zich tegen FCUpdate.nl een optimist.

Zuiverloon vindt van niet. "We zijn zeker niet het lachertje van de Premier League", stelt hij. "Over het spel ben ik tevreden. Behalve tegen de topclubs zijn wij tegen de rest meestal de betere ploeg. Alleen maken we domme fouten achterin en laten we voorin veel kansen liggen. Als we op die punten verbeteren, zijn we echt een heel aardig team. Andere teams, als Stoke of Wigan, rossen de bal alleen maar naar voren. Wij proberen meer te voetballen. Het resulteert echter nog niet in veel punten."

Gianni Zuiverloon

Gianni Zuiverloon

"Maar als mijn kans komt, zal ik hem zeker pakken. Of Van Marwijk me al eens bekeken heeft? Geen idee, volgens mij niet. Naar mijn weten is alleen Arthur Numan, de teammanager van Nederland B, een keer langs geweest", aldus Zuiverloon, die zich momenteel met Oranje's schaduwteam Nederland B voorbereidt op oefenduels tegen Jong Duitsland en Jong Italië. "En dat is ook leuk. Ik zit even in een andere omgeving en kom wat oude bekenden tegen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen