West Bromwich wil selectie bij elkaar houden

18 mei 2009, 10:25

Gianni Zuiverloon hoeft er niet op te rekenen dat West Bromwich Albion hem deze zomer zomaar laat vertrekken. De ploeg degradeerde dit weekend uit de Premier League, maar coach Tony Mowbray is van plan om zijn selectie intact te houden.

"We hoeven geen spelers te verkopen, want we hebben geen schulden", zegt de coach van de Baggies. "We kunnen iedereen aan zijn contract houden."

Mowbray hoopt dat West Bromwich op die manier binnen één jaar kan terugkeren op het hoogste niveau. "Dit was een leerzaam jaar. We zijn dit seizoen steeds beter gaan spelen, de spelers raakten steeds meer gewend aan het niveau en zijn veel beter geworden. Hopelijk kunnen we daar volgend seizoen van profiteren."

Enige tijd geleden liet Zuiverloon, die dit seizoen een vaste basisplaats had als rechtsback, tegen FCUpdate.nl weten dat hij weinig zin had in een avontuur in het Championship. "Ik ben hier juist gekomen om een stap hogerop te maken, niet omlaag. Het zou voor mij niet goed zijn om in het Championship te gaan spelen."

Naast Zuiverloon speelde ook een andere Nederlander, Ryan Donk, dit seizoen voor West Bromwich Albion. De verdediger was voor één seizoen gehuurd van AZ, met een optie tot koop. Of hij bij de club kan blijven, is vooralsnog onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen