Tomasson: "Verschrikkelijk dat ik niet kon spelen"

14 juni 2010, 17:41   Bijgewerkt: 14 juni 2010, 17:48

Jon Dahl Tomasson bleef tegen Nederland negentig minuten op de bank. De aanvaller van Feyenoord had te veel last van een bovenbeenblessure om in actie te kunnen komen, vertelde hij na afloop van de wedstrijd tegen FCUpdate.nl.

“Vrijdag, tijdens de training, heb ik een verrekking in mijn bovenbeen opgelopen. Ik probeerde gisteren nog wel mee te trainen, maar het ging echt niet. Hopelijk kan ik de volgende wedstrijd weer meedoen, maar dat is op dit moment nog onduidelijk. We moeten even afwachten hoe de blessure de komende dagen herstelt.”

Tomasson baalt als een stekker dat hij niet in actie kon komen tegen Oranje. "Verschrikkelijk om deze wedstrijd te missen. Echt klote. Ik had heel graag meegedaan, vooral ook omdat ik veel van de Nederlandse spelers goed ken."

Over het spel van zijn team tegen Oranje was hij, ondanks de nederlaag, redelijk tevreden. "Als we iets scherper waren geweest, hadden we een puntje kunnen halen. In de eerste helft ging het best aardig, toen kregen we een aantal kansen. Het breekpunt in de wedstrijd was die eigen goal, vlak na rust. Daarna kwamen we er niet meer doorheen. Maar goed, Nederland heeft ook gewoon een goede ploeg. Wij moeten onze volgende twee wedstrijden winnen en voor de tweede plaats gaan."

De volgende wedstrijd van Denemarken is komende zaterdag, tegen Kameroen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen