Van Dijk niet blij met selectie VVV Venlo

26 juli 2010, 09:54   Bijgewerkt: 26 juli 2010, 10:00

VVV Venlo lijkt een bijzonder zwaar seizoen tegemoet te gaan. De Limburgse ploeg zag deze zomer tien spelers vertrekken, maar echte versterkingen bleven uit. De jonge aanvaller Bryan Linssen kwam over van MVV en twee Portugese spelers werden gehuurd van FC Porto, verder bleef het stil. Erg veel mogelijkheden om de selectie verder te versterken zijn er ook niet, tot onvrede van trainer Jan van Dijk. 

"Ik heb aangegeven dat ik een vervanger voor Adil Auassar en een aanvallende middenvelder erbij wil hebben. Het verschil tussen mijn basiself en de bank is nu te groot. Dat was vorig seizoen niet het geval", moppert hij in De Telegraaf. "Maar ik heb te horen gekregen dat het geld dat binnengekomen is anders besteed gaat worden. Daar heb ik verder geen invloed op. Dus daar moet ik het mee doen."

Technisch directeur Mario Captein bevestigt dat er geen geld voorhanden is om de selectie op meerdere plekken te versterken. "We willen alleen nog een bepalende middenvelder binnenhalen. Dan is onze spelersgroep compleet", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen